Огромна дупка погълна автомобил в Пловдив. Превозното средство било паркирано пред

...
Огромна дупка погълна автомобил в Пловдив. Превозното средство било паркирано пред
Коментари Харесай

Собственикът на пропадналата кола в Пловдив: Даже ми стана смешно като я видях

Огромна дупка „ погълна ” автомобил в Пловдив. Превозното средство било паркирано пред жилищен блок. Задната част на колата хлътнала във вътрешността в чакъла на настилката. Дупката към този момент е запълнена от общината.
„ Всеки ден в региона се паркират десетки коли. Нямаше никакви индикации, че мястото е рисково. Сутринта, на потегляне за работа, видях автомобила си в дупка. Бях много изумен и уплашен. В първия миг си помислих, че са ми откраднали гумите ”, описа притежателят на пропадналия автомобил Пламен Башев.
Той вижда, че единственият метод да извади автомобила си, е посредством „ паяк ”. „ От Пътна помощ ми дадоха отговор, че ще извадят автомобила, само че нямат право да дойдат, тъй като са държавна институция и нямат право да правят такива услуги ”, описа още Башев. Затова той извикал частна компания.
„ Домоуправителят от блока е пуснал сигнал до 112. Звънях на незабавния телефон, сигналът ми беше предаден към пожарната и общината. От пожарната ми обясниха, че щом няма бедстващ човек, няма да изпратят екип. Казаха ми в прав текст да се оправям самичък ”, споделя Башев пред Нова.
„ В първия миг като видях колата, си помислих, че са ми откраднали гумите. После към този момент видях, че е пропаднала самата кола. Даже ми стана смешно като я видях, “ споделя той.
В деня на случая водачът отива на работа с велосипед и е безапелационен, че в идващите няколко седмици няма да паркира автомобила си на същото място. Най-вероятната причина за срутването са подпочвени води, събрали се в резултат на значителни превалявания.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР